Home Zzupport

Zzupport

Eigenschappen pakket:
  • Eenmanszaak
  • BTW-aangifte
  • Vanaf 69.00 per maand
  • Website
Bekijk alternatieven:
Zzupport is een full service online administratiekantoor dat werkt op basis van het online pakket Zzimpel. Zzupport verzorgt daarbij elk kwartaal de BTW-aangifte, boekt de uitgaven en inkomsten correct in en regelt aan het eind van het jaar de aangifte inkomstenbelasting. De dienst zich uitsluitend op eenmanszaken – BV’s en andere rechtsvormen zijn er niet welkom.

Zzimpel
Zzimpel (lees hier de volledige review) is een erg handig pakket voor consultants en freelancers die op projectbasis werken. Het pakket biedt een urenregistratie die je automatisch koppelt aan een opdrachtgever. Per opdrachtgever registreer je projecten, inclusief een budget in euro’s of uren. Gedurende de opdracht boek je per dag de gewerkte uren in. Als je dit goed bijhoudt, is de factuur aan het einde van de maand met enkele muisklikken geregeld.

Geen boekhoudpakket
Zzimpel is geen boekhoudpakket en daarom niet geschikt om een echte administratie bij te houden. Als zelfstandig pakket scoort Zzimpel daarom laag in onze test. In combinatie met Zzupport wordt Zzimpel opeens een volwaardige kandidaat. Als ondernemer gebruik je het pakket om je kosten en komsten bij te houden, maar de boekhouders van Zzimpel zorgen ervoor dat deze correct worden ingeboekt.

Zzimpel is erg scherp geprijst: voor 69 euro per maand mag je per jaar maximaal 200 boekingen verwerken. Daarna betaal je 75 eurocent per boeking.

Rekenvoorbeeld
Om aanbieders van full service online accountants goed te kunnen vergelijken gebruiken we een standaard rekenvoorbeeld. Daarbij gaan we uit van:
- een ondernemer met een eenmanszaak zonder personeel
- 3 uitgaande facturen per maand
- 15 binnenkomende facturen en bonnetjes per maand
- ondernemer verstuurt zelf de facturen, inboeken kosten uitbesteed
- uitbesteding aangifte inkomstenbelasting
Onze ijkpersoon betaalt bij Zzupport €71,25 p.m.

Nog geen beoordelingen

Beoordeel

Nog geen beoordelingen

Geef een antwoord

Klik op de sterren om te beoordelen