Home Samen de boekhouding.nl

Samen de boekhouding.nl

Eindbeoordeling
Prijs
Gebruikers ervaring
Service
Eigenschappen pakket:
Bekijk alternatieven:
Samen de boekhouding is in feite een online accountant. Daarmee is het niet zozeer een boekhoudprogramma, maar een service om die voor een vast bedrag per maand het werk van de accountant overneemt. Omdat dat volledig via internet loopt, liggen de kosten al snel lager dan bij een traditionele boekhouder.

Dochter van B&L Accountants
Samen de Boekhouding is gevestigd in Delft op hetzelfde adres als B&L Accountants. Het lijkt kortom een dochter van deze accountant, maar op de website wordt daar met geen woord over gerept. Wel vond Google een verwijzing naar Samen de boekhouding op de site van B&L Accounting.

Vanaf 60 euro per maand
Bij het goedkoopste pakket van 60 euro per maand gaat de dienst ervan uit dat de ondernemer zelf al over een online boekhoudpakket beschikt en alle facturen en kosten zelf invoert. Als je de verkoopadministratie zelf voert en Samendeboekhouding de kosten laat invoeren, betaal je 119 euro per maand, inclusief een abonnement op het Exact Online boekhoudpakket. Het uitbesteden van de volledige administratie kost  – inclusief een gratis abonnement op Exact Online – 129 euro per maand.

BV’s
Alle pakketten zijn exclusief salarisadministratie en aangifte voor vennootschapbelasting. De salarisadministratie kost 9 euro per medewerker en de aangifte vennooschapsbelasting (inclusief deponeren van de jaarcijfers) 25 euro per maand.

Rekenvoorbeeld
Om aanbieders van full service online accountants goed te kunnen vergelijken gebruiken we een standaard rekenvoorbeeld. Daarbij gaan we uit van:
- een ondernemer met een eenmanszaak zonder personeel
- 3 uitgaande facturen per maand
- 15 binnenkomende facturen en bonnetjes per maand
- ondernemer verstuurt zelf de facturen, inboeken kosten uitbesteed
- uitbesteding aangifte inkomstenbelasting
Onze ijkpersoon betaalt bij Samen de boekhouding €119,00 p.m.
(Samen de boekhouding biedt geen mogelijkheid om de aangifte inkomstenbelasting te verzorgen)

Nog geen beoordelingen

Beoordeel

Nog geen beoordelingen

Geef een antwoord

Klik op de sterren om te beoordelen