Home Mijncijfersklaar.nl

Mijncijfersklaar.nl

Eindbeoordeling
Prijs
Gebruikers ervaring
Service
Eigenschappen pakket:
  • BTW-aangifte
  • Vanaf 85.00 per maand
  • Website
Bekijk alternatieven:
Mijncijfersklaar is een online full service accountant. De dienst wil het boekhoudproces zelf onzichtbaar maken: het gaat immers om het resultaat.

Mijncijfersklaar.nl vertelt weinig over de werking van het systeem. Bewust, zegt de website, want het gaat om de problemen die de dienst oplost en niet over de features en kleurtjes. Die oplossingen komen erop neer dat Mijncijfersklaar alle administratie kan verzorgen voor een vast bedrag per maand. Mijncijfersklaar.nl werkt daarbij waar nodig samen met advieskantoor VDBA-advisory uit Geldermalsen.

Geen facturen
Toch hadden we graag meer gelezen over het systeem. Nu is er bijvoorbeeld onduidelijkheid over het opmaken van facturen (dat kan wel, als we er maar om vragen. In een reactie zegt Mijncijfersklaar dat het hier binnenkort extra opties voor beschikbaar zal stellen). Mijncijfersklaar gaat ervan uit dat de we dat zelf al in Word of Excel doen (maar alles is bespreekbaar). Na enig speurwerk komen we erachter dat Mijncijfersklaar de administratie afhandelt in Twinfield, een veel gebruikt pakket bij administratiekantoren.

Vanaf 85 euro per maand
Voor 85 euro per maand verzorgt Mijncijfersklaar de administratie voor een eenmanszaak of ZZP-er met maximaal 150 facturen per jaar (zowel inkomende als uitgaande). Voor een BV met hetzelfde aantal facturen betalen we 105 euro per maand. Daarvoor deponeert Mijncijfersklaar tevens de jaarcijfers en verzorgt de aangifte vennootschapsbelasting. Voor 10 euro per maand maken we gebruik van aanvullende diensten zoals kasgeld; creditcard betalingen; aangifte inkomstenbelasting (kosten per persoon); loonadministratie (kosten per medewerker).

Jaarrekening
In tegenstelling tot veel andere full service online accountants, levert Mijncijfersklaar in alle gevallen een jaarrekening. Hoewel een jaarrekening bij voor ZZP-ers en eenmanszaken niet verplicht is, kan deze op diverse momenten toch handig zijn. Denk bijvoorbeeld aan een hypotheekaanvraag, het afsluiten van een leasecontract of bij een controle door de belastingdienst.

Rekenvoorbeeld
Om aanbieders van full service online accountants goed te kunnen vergelijken gebruiken we een standaard rekenvoorbeeld. Daarbij gaan we uit van:
- een ondernemer met een eenmanszaak zonder personeel
- 3 uitgaande facturen per maand
- 15 binnenkomende facturen en bonnetjes per maand
- ondernemer verstuurt zelf de facturen, inboeken kosten uitbesteed
- uitbesteding aangifte inkomstenbelasting
Onze ijkpersoon betaalt bij mijncijfersklaar €130,00 p.m.

1/5 (1)

Beoordeel

1/5 (1)

Eén reactie op “Mijncijfersklaar.nl”

  1. Pronk:

    Wat een walgelijke onderneming! Zeer dringend advies hier nooit iets mee te doen! Leveren geen cijfers aan de fiscus aan, jaarcijfers 2 jaar op rij niet geleverd en hierdoor last met de fiscus, hoge boetes dankzij Mijn Cijfers Klaar.
    De Eigenaars van dit bedrijf zal ik op internet bekend maken, dit zodat onwetende collegaconsumenten hier niet mee in zee gaan. Doe dit nooit!!

Geef een antwoord

Klik op de sterren om te beoordelen