Home Accountview Go

Accountview Go

Eigenschappen pakket:
Bekijk alternatieven:
AccountView Go is uitsluitend via accountants verkrijgbaar. Als ondernemer krijgen we sumiere informatie en een proefabonnement is niet mogelijk. Dat vinden we niet meer van deze tijd.

AccountView maakt al sinds 1987 administratie software. Met Accountview Go biedt de firma een online boekhoudpakket. In tegenstelling tot bijna alle andere aanbieders in dat segment, kunnen we de dienst niet zelf via de website bestellen of zelfs uitproberen. De software is uitsluitend via een accountant te bemachtigen.

AccountView richt zich op het MKB, inclusief eenmanszaken en ZZP-ers. Vooral bij die laatste groep zien we een sterke opkomst van full-service online boekhouders en pakketten waarbij helemaal geen boekhouder nodig is. Door vast te houden aan zijn netwerk van accountants, kan AccountView niet inspelen op deze trend.

De boekhouder boekt
Door het ontbreken van een proefabonnement, zijn we aangewezen op een video waarin AccountView zelf een demonstratie geeft. Hoewel de tekst in de demonstratie praktisch onleesbaar is, krijgen we een beeld van een standaard boekhoudpakket. De boekhouder voer de boekingen in en de ondernemer heeft via internet inzage in de cijfers. Door een koppeling met online bankieren leest AccountView de bankmutaties automatisch in. Het systeem boekt de mutatie daarbij zo veel mogelijk automatisch in.

Vanaf 17,50 euro per maand
Accountview Go is verkijgbaar vanaf  17,50 euro per maand. De website geeft geen informatie over de beschikbare functionaliteiten en kosten. Voor facturatie moeten we een extra module aanschaffen, maar daarvan is geen prijs beschikbaar. Accountants kunnen de kosten voor de dienst meenemen in de vaste maandelijkse vergoeding.

AccountView is onderdeel van Visma Groep uit Noorwegen, en zal vanaf 1 juli 2012 zijn naam wijzigen naar Visma Software. Visma is tevens eigenaar van Mamut.

1.67/5 (1)

Beoordeel

1.67/5 (1)

Eén reactie op “Accountview Go”

 1. Maurice:

  slecht programma en onvriendelijk en arrogante medewerkers.
  Geen aanrader.

  Prijs
  Gebruikersgemak
  Service
  Totaal oordeel

  Beantwoorden

Geef een reactie

Klik op de sterren om te beoordelen