Boekhoudreview.nl

Boekhoudpakketten voor ondernemers vergelijken

YOB Teleboekhouden

Oordeel
Prijs
Gebruiksgemak
Service
Totaaloordeel
Eigenschappen pakket:
Bekijk alternatieven:
YOB biedt zowel een pakket voor online boekhouden (YOB Teleboekhouden) als een dienst waarbij ondernemers eenvoudig kunnen samenwerken met hun accountant in combinatie met het Accountview boekhoudpakket.

Hoewel YOB Teleboekhouden wordt geadverteerd als een online boekhoudprogramma is het niet mogelijk om het pakket direct via de website te bestellen. Daarvoor moet de ondernemer verplicht een formulier invullen en een gesprek met sales voeren. Op de website zoeken we ook vergeefs naar een proefabonnement.

De beperkte informatie die we krijgen komt uit een demonstratie. Die demonstratie beperkt zich tot een fimpje van maar liefst 10 minuten. In dat dodelijk saaie filmpje worden we een voor een langs alle functionaliteiten gevoerd.

Het moge duidelijk zijn: op de website van YOB krijgen we niet de informatie die we zoeken. Dat is jammer, want diezelfde informatie krijgen we bij veel concurrenten wel. YOB kent twee varianten, die in beide gevallen samenwerking met een boekhoudkantoor vereisen. De website van YOB legt slecht uit wat de verschillen tussen de twee pakketten zijn. Het enige dat duidelijk wordt: bij het pakket van 7,50 euro per maand zorgt het adminstratiekantoor voor de ondersteuning, voor 47.50 euro per maand kunnen we YOB zelf bellen bij problemen. Welke functionaliteiten bij elk van die pakketten hoort, blijft een raadsel. Ook daarvoor moeten we kennelijk met sales bellen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Klik op de sterren om te beoordelen
Prijs
Gebruiksgemak
Service
Totaaloordeel