Home KPG7

KPG7

Eindbeoordeling
Prijs
Gebruikers ervaring
Service
Bezoek website leverancier
Eigenschappen pakket:
  • Eenmanszaak
  • BTW-aangifte
  • Vanaf 9.90 per maand
  • Website
Bekijk alternatieven:
KPG7 biedt boekhoudsoftware voor ZZP-ers en eenmanszaken. De firma achter het pakket lijkt een vreemd spelletje te spelen met marketingsites en andere boekhoudpakketten.

De boekhoudsoftware van KPG7 lijkt opvallend veel op het gratisBokbiz. Beide pakketten worden dan ook door dezelfde firma ontwikkeld: Atinoz VoF. Het bedrijf richt zich op “het benutten van kansen in het weblandschap en aanverwante gebieden”. Daarnaast onderhoudt Atinoz diverse websites die onafhankelijk informatie over online boekhouden lijken te geven, maar daarbij veel reclame maken voor de eigen producten.

Bokbiz biedt gratis online boekhouden. Zoals we in onze review van dat pakket als aangeven, is de reclame zo dominant en irritant dat de gratis versie in praktijk onbruikbaar is. Het betaalde pakket van Bokbiz veschilt voor zover wij kunnen zien niet van KPG7.

Weinig overzichtelijk
De presentatie van KPG7 vinden we weinig overzichtelijk. Bij het inboeken van een nieuwe factuur is het scherm in drie stukken opgedeeld dat we zelf moeten uitklappen. De BTW van een ontvangen factuur staat bijvoorbeeld standaard op 19%. Als we dat willen veranderen, moeten we een scherm open klappen. Dat kan er voor zorgen dat we zaken vergeten en daarom verkeerd inboeken.

Na het inboeken schieten er rechts een of meerdere systeemmeldingen in het scherm die uitleggen wat het systeem zojuist heeft gedaan. Helaas staan deze zo kort in het scherm dat we ze onmogelijk kunnen lezen. We hopen maar dat we niets belangrijks gemist hebben.

Nog geen beoordelingen

Beoordeel

Nog geen beoordelingen

Geef een reactie

Klik op de sterren om te beoordelen