Boekhoudreview.nl

Boekhoudpakketten voor ondernemers vergelijken

JAN Online

Oordeel
Prijs
Gebruiksgemak
Service
Totaaloordeel
Eigenschappen pakket:
  • BTW-aangifte
  • vanaf 23.25 per maand
  • Website
Bekijk alternatieven:
Het online boekhoudpakket JAN online een initiatief van de JAN, een keten van accountants en belastingadviseurs met 6 kantoren. Die nauwe banden met de accountancy zijn helaas ook bij het pakket erg zichtbaar. Enerzijds is het gebruiksgemak onder de maat (wie heeft ooit bedacht dat witte letters op een oranje achtergrond prettig lezen?), anderzijds verdrink je vanaf het begin in boekhoudkundig jargon.

Lege support
Als potentiële klant moet je het doen met minimale informatie, waarbij de support-pagina zelfs helemaal ontbreekt (“Deze pagina is binnenkort toegankelijk”). In tegenstelling tot bijna alle andere online boekhoudpakketten, is een proefabonnement niet mogelijk. Ter compensatie mogen we drie screenshots bekijken. De informatie uit die screenshots versterkt het beeld dat JAN een traditioneel boekhoudpakket heeft laten nabouwen als online applicatie, maar toont vooral niet waarmee JAN zich onderscheidt van andere pakketten.

Vijf abonnementen
JAN Online kent vijf verschillende abonnementen, waarbij het ‘meekijk’ pakket van 10,25 euro per maand in feite niet meetelt. Als je zelf boekingen wilt uitvoeren, begin je een brons pakket voor 23,25 euro per maand. Voor factureren, kredietbeheer, projectadministartie en urenadministratie zijn duurdere pakketten nodig. Het meest uitgebreide diamant pakket kost 77,50 euro per maand.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Klik op de sterren om te beoordelen
Prijs
Gebruiksgemak
Service
Totaaloordeel

 

Top Rated