Home Ik doe de administratie

Ik doe de administratie

Eigenschappen pakket:
  • BTW-aangifte
  • 33.50 per maand
  • Website
Bekijk alternatieven:
Voor “Ik doe de administratie” kunnen we alleen maar waarschuwen: blijf weg van dit online boekhoudpakket.

De website is in 2009 voor het laatst bijgewerkt en we stuiten regelmatig op kapotte onderdelen. Hierdoor vermoeden we het ergste voor de boekhouding die het belooft bij te houden en hebben weinig vertrouwen dat onze vertrouwelijke data veilig wordt opgeslagen.

Bankmachtiging voor proefabonnement?
Daarnaast belooft de website een gratis proefabonnement van 2 maanden. Je klikt op de link en komt op een formulier uit. Pas halverwege het formulier blijkt dat je geen proefabonnement aanvraagt, maar een bestelling plaatst voor een abonnement en daarvoor een automatische incasso afgeeft. Voor het proefabonnement moet je nu opeens bellen om een “e-value” code te bemachtigen.

Voor consumenten is een dergelijke stilzwijgende omzetting sinds december 2011 verboden, maar voor zakelijke contracten mag dat nog gewoon. We vinden het echter niet netjes.

Het pakket zelf kost 33,50 euro per maand, en is daarmee fors aan de prijs. Door de schimmige voorwaarden voor het aanvragen van een abonnement, durfden we het niet aan om het pakket aan te vragen.

“Ik doe de administratie” is een initiatief van Proferta, dat is gevestigd in een woonwijk in Barendrecht. De website van dit bedrijf laat het publiek offertes aanvragen bij klusjesmannen. We hopen dat de firma genoeg kennis in huis heeft om een goed boekhoudprogramma op te zetten.

Nog geen beoordelingen

Beoordeel

Nog geen beoordelingen

Geef een reactie

Klik op de sterren om te beoordelen