Home Cash bedrijfssoftware

Cash bedrijfssoftware

Eindbeoordeling
Prijs
Gebruikers ervaring
Service
Eigenschappen pakket:
Bekijk alternatieven:
Cash is ouderwetse boekhoudsoftware. Het ontwerp en gebruiksgemak zijn niet meer van deze tijd.

Cash ontwikkelt sinds 1984 financiele software voor het MKB. Naast offline applicaties biedt de firma met Cash Web ook een online oplossing.

Dankzij de lange historie heeft Cash een grote klantenkring opgebouwd. Anderzijds lijkt het gebruiksgemak van de software zelf nauwelijks met zijn tijd meegegaan. We testen de webversie en hebben continue de indruk dat we terug in de tijd zijn gegaan naar het tijdperk van vóór Windows.

Oude stempel
Boekhouders van de oude stempel zullen zich helemaal thuis voelen bij Cash. Maar als ondernemer lukt het ons slechts met de grootste moeite lukt het om een nieuwe factuur in te boeken. Daarbij verwacht Cash dat we de grootboekcodes en relatienummers uit het hoofd kennen, en we moeten de boeking zelf zo invoeren dat de credit en debet posten in balans zijn. Zo werkte boekhouden 20 jaar geleden, voordat online boekhouden het proces eenvoudig maakte.

Vanaf 29 euro per maand
Cash Web kost 29 euro per maand en is daarmee een van de duurdere oplossingen op de markt. Voor 49 euro per maand mogen we ook factureren en de debiteuren beheren. Een offline versie voor Windows computers is verkrijgbaar vanaf 960 euro (met één gebruiker). Beide pakketten zijn uit te breiden met extra modules voor onder meer projectadministratie (online: 49 euro per maand, Windows: 1.650 euro), personeelsadministratie (online: 35 euro per maand, Windows: 960 euro) of handelsadministratie (online: vanaf 89 euro per maand, Windows: vanaf 2499 euro).

Nog geen beoordelingen

Beoordeel

Nog geen beoordelingen

Geef een reactie

Klik op de sterren om te beoordelen