Home Acera

Acera

Eigenschappen pakket:
Bekijk alternatieven:
Acera online boekhouden is niet van deze tijd. Het pakket is duur, niet online af te sluiten en een proefabonnement is niet mogelijk.

Acera Online is een dienst van een gelijknamige accountantsbureau uit Friesland. We zijn gewend dat we online diensten direct via de website kunnen afsluiten, maar bij Acera moeten we daarvoor contact opnemen met het kantoor. Zelfs een online proefabonnement is niet mogelijk.

We kunnen slechts gissen naar de redenen waarom Acera geen klanten wil toelaten via zijn website, maar voor ons heeft het pakket hiermee afgedaan. Een dergelijke aanmeldprocedure past simpelweg niet meer in deze tijd.

Duur
Als we naar de case studies op de website kijken, lijkt Acera zich voor te richten op het kleinbedrijf. Daarvoor hanteert Acera echter zeer hoge prijzen die niet in verhouding staan tot de concurrentie in dat segment. Acera vraagt 23,25 euro per maand voor standaard boekhouden.

Facturatie-module
Als we daarnaast ook facturen willen versturen, kost dat 5 euro per maand extra, waarbij we een aparte inlog-code krijgen. Het kan ook binnen een account, maar dan kost factureren opeens 20,50 euro per maand. Acera neemt op zijn website niet de moeite om de verschillen uit te leggen.

Nog geen beoordelingen

Beoordeel

Nog geen beoordelingen

Geef een reactie

Klik op de sterren om te beoordelen